Va oferim modalitati nelimitate de a personaliza, proteja si adauga intimitate suprafetelor de sticla.

Ai intrebari?    Contacteaza-ne!         0728 901 422

Universul foliilor

Daca vreti sa va  protejati si  infrumusetati geamurile cladirilor, puteti monta folii  pe geamurile cladirilor. Aceste foliile de geam sunt produse inovatoare, au fost inventate dupa cercetari in secolul XX, de catre compania  3M.Una dintre primele folii inventate a fost folia solara, care a fost facuta pentru a proteja astronautii de razele solare din spatiu. Mai tarziu aceasta folie a fost folosita nu numai pentru geamurile navelor spatiale, ci si pentru geamurile cladirilor, masinilor sau avioanelor.

Solutii folii architecturale

  • folie solara geam

Foliile solare geam sunt produse care se aplica pe suprafata geamurilor pentru a le oferi o protectie impotriva luminii si caldurii solare. Foliile solare geam au mai multe avantaje, cum ar fi:

  • Reducerea consumului de energie pentru climatizare, deoarece foliile protectie solara reflecta sau absorb o parte din energia solara si previn supraincalzirea incaperilor.
  • Cresterea confortului vizual si termic, deoarece foliile geam diminueaza lumina orbitoare si uniformizeaza temperatura in interiorul cladirilor.
  • Protejarea sanatii si a bunurilor, deoarece foliile protectie solara geam s-au numit si folie uv geam blocheaza pana la 99% din razele ultraviolete, care pot cauza arsuri, alergii, imbatrinirea  pielii sau deteriorarea mobilierului, covoarelor, tablourilor sau altor obiecte sensibile la lumina si caldura.
  • Imbunatatirea aspectului estetic si a intimitatii, deoarece foliile protectie solara geam sau o simpla folie reflexiva geam poate avea diferite culori, efecte sau grade de transparenta, care pot schimba aspectul geamurilor si pot oferi o mai mare discretie.
  • folie decor

Foliile de decor ofera o gama mare selectie de folii pentru ferestre intr-o gama larga de culori, texturi și opacitati. In categoria foliilor decor intra foliile autoadezive montate pe sticla, foliile sablate , mate, opace, dar si foliile printate si foliile cu geam vitraliu.

  • folie antiefractie(folii de siguranta, antisparegere) reprezinta solutia ideala in ceea ce priveste asigurarea /suprafetelor vitrate impotriva intrarilor prin efractie si impartierea cioburilor
  • folia digitala (folie PDLC, folie inteligenta,smart film) o noutate pentru discretia  suprafetelor din sticla.
  • folii remodelare interioara pentru pereti si mobila:Cover Styl